Feedback

Feedback

 

sedint trash the dress italiaMadalina & Gabi

 

” Mihai ne-a oferit amintiri frumoase,pline de emoție surprinse prin prisma unor poze superbe. Este  un bun profesionist,un om care își da silința sa iasă totul perfect. Îl recomand cu toată încrederea,a fost fotograful nostru atât la nunta,la botezul copilului nostru cât și la moțul acestuia. Ședința foto dupa nunta am facut-o în Italia,îi mulțumim ca a acceptat sa vina cu noi și astfel sa realizam acele poze diferite și impresionante! Este un fotograf care vrea sa iasă din tipare, care evoluează și caruia îi place sa aducă ceva nou cu fiecare album în parte.”

 

Bianca & Marian

„Eu si sotul meu suntem printre norocosii care l-au avut pe Mihai alaturi, atat la nunta, cat si la botez.  Mihai e o persoana deosebită, nu doar în calitate de fotograf, el este acolo să te facă sa te bucuri din plin și sa uiti de emotiile care te apasă in unele momente. Desi totul a fost o agitatie, atunci cand am primit fotografiile, am ramas uimita ca a iesit ceva atat de frumos. Toate cadrele au format o poveste pe care in momentele acelea nici nu o vedeam. M-am bucurat mai mult de poze, decat evenimentul in sine, deoarece a transpus tot frumosul in imagini! fara stres, fara agitatie! In concluzie iti Multumim Mihai ca ne-ai fost alaturi!”

 

Dalia &  Claudiu

„Eu si sotul meu ne- am simtit foarte relaxați la sedintele foto, atât cea de la nuntă, cat si la „Trash the dress”.Iar rezultatele au fost exceptionale :poze de calitate, cu o imagine clara, si cadre surprinzatoare chiar si pentru noi, care am fost acolo,actori principali ai povestii in imagini pe care a creat-o Mihai in albumul de nuntă.”