Alexandra si Leonard

 

Alexandra si Leonard sunt acel cuplu pe care fiecare fotograf de nunta si-ar dori sa il fotografieze. Dezinvolti, naturali si foarte veseli.   Desi ziua nuntii este o zi  in care agitatia si emotiile pun stapanire pe toata lumea, mirii mei au reusit sa  isi zambeasca pe ascuns si sa bucure la maxim de evenimentul lor si  pastreze o atmosfera relaxanta.

Ziua a inceput cu o sedinta foto plina de veselie, alaturi de domnisoarele de onoare la  Hotel Boutique Lafayette. Am ras, am povestit, am ciocnit un pahar de sampanie si ne-am pregatit pentru momentul special.

Alexanda si Leonard au optat  pentru a-si declara juramintele intr-o locatie mai deosebita – I Do Weddings – un loc inconjurat de natura si decorat cu atentie atfel incat mirii sa se poata bucura pe deplin  de cea mai frumoasa zi din viata lor

Aceasta atmosfera de poveste a fost intregita de Compania 7 care ne-a tinut pe ringul de dans pana dimineata. Muzica lor a reusit sa ii ridice  pe toti cei prezenti la dans si sa ii faca sa se bucure intru totul de minunatul eveniment.

Un fotograf de nunta va cauta intotdeauna sa evidentieze perechea aflata in „lumina reflectoarelor”, insa de toate acestea s-au ocupat Alexandra si Leonard pentru ca n-au avut nevoie de nicio indicatie, naturaletea si fericirea lor sunt vizibile in fiecare fotografie, iar eu am fost mai mult decat incantat sa le surprind emotia reala venita din inimile lor ce bat una pentru cealalta!  

 

  • fotograf nunta Bucuresti
    fotograf nunta Bucuresti

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *