Fotograf nunta Ramnicu Valcea

Fotograf nunta Ramnicu Valcea

Daca iti planifici nunta in Ramnicu Valcea inseamna ca ai ajuns pe pagina potrivita.

Alegeti un fotograf profesionist

Un fotograf profesionist stie cum sa se descurce in situatiile neprevazute si cauta sa gasesca solutii potrivite pentru fiecare client in parte.  Stiu ca ziua nuntii este o zi importanta pentru voi. Va planificati din timp nunta perfecta si aveti nevoie de un fotograf de nunta profesionist care sa acorde atentie fiecarui detaliu. Cu o experienta de peste 9 ani in domeniul fotografiei ma angajez sa surprind emotiile zilei si sa va daruiesc amintiri. Un fotograf de nunta profesionist va creea povestea nuntii voastre imbinand emotiile, trairile, gandurile din ziua mult visata.

Imi place foarte mult ceea ce fac si asta se vede in fotografiile mele. Am avut privilegiul și onoarea sa fotografiez aproape 150 de evenimente. In viziunea mea dedicatia, pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenta unei fotografii reuşite.

Albumul de nunta

Albumul de nunta sau altfel numit photobook va ramane o amintire de nepretuit, personala si atat de importanta. Este in primul rand o poveste  formata din momentele si emotiile zilei.
Desi toate fotografiile sunt editate la nivel de lumina, culoare si contrast, fotografiile din componenta albumului primesc o corectie suplimentara. Albumul vostru este realizat utilizand notiuni de design grafic dar si cu multa dragoste.

 

Fotograf nunta Pitesti

 

Fotograf nunta Pitesti

Eu sunt din Pitesti insa imi place foarte mult sa calatoresc.  Chiar daca evenimentul are loc in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Buzau, Focsani, ma deplasez cu mare drag oriunde pentru a fotografia oameni frumosi care se iubesc. De altfel multe dintre sedintele foto After wedding au fost realizate in strainatate.

 

Alte informatii

  • Sesiunea foto din cursul zilei de nunta este inclusa in pret.
  • Sesiunea foto de logodna este inclusa in majoritatea pachetelor.
  • Ma ocup exclusiv de fotografierea evenimentului dar va pot face recomandari de videografi cu care am colaborat .
  • Locuiesc in Pitesti dar imi place foarte mult sa calatoresc asa ca ma deplasez oriunde.
  • Sunt alaturi de voi de la sesiunea de make-up/coafura pana pleaca ultimii invitati.
  • Pentru a putea rezerva data unui eveniment este necesara semnarea unui contract si achitarea unui avans.
  • Folosesc aparatura Nikon si utilizez echipament de back up. Tot echipamentul este 100% profesional.

 

In sectiunea Portofoliu – Fotografii de nunta veti gasi cele mai recente evenimente la care am participat si puteti face cunostiinta cu stilul meu de fotografiere. Apelati cu incredere la serviciile mele si va veti asigura un fotograf atent la orice detalii.

Puteti accesa pagina Blog pentru a cunoaste cuplurile la nuntile carora am fost fotograf. Daca inca nu sunteti convinsi ca vreti sa colaboram, vedeti si Feedback-ul din partea clientilor.

Haideti sa bem o cafea impreuna si sa povestim despre cea mai importanta zi din viata voastra.
Ma puteti contacta utilizand formularul de contact.
De asemenea ma gasiti la telefon 0742.038.946 sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/MihaiDumitruPhotography/
 Cu drag,
         Mihai.

 

 

 

 

Tags

Fotografii de nunta Ploiesti. Fotograf profesionist Pitesti. Fotograf profesionist nunta. Fotograf de nunta Bucuresti. Sedinta foto Pitesti. Fotograf botez Pitesti. Fotografie botez Bucuresti.  Fotografiere nunta Ramnicu Valcea. Fotograf nunta Craiova. Fotografie de nunta din Sibiu. Fotograf de nunta Brasov.   Fotograf de nunta Slatina. Fotograf-Pitesti.Fotografie profesionala. After wedding. After wedding Pitesti.

fotograf nunta Ramnicu VAlcea
fotograf nunta Ramnicu Valcea
fotograf nunta Ramnicu Valcea
fotograf nunta Ramnicu Valcea

As vrea sa aflu mai multe despre evenimentul pe care il pregatesti si te invit sa imi lasi un mesaj la adresa de email: mihaidumitrufotograf@gmail.com sau pe pagina de Contact.

Fotograf nunta Ramnicu Valcea. Fotograf botez Ramnicu Valcea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *