Despre mine

Salut !

     Numele meu este Mihai si sunt fotograf.
     Fotografiez evenimente in Pitesti incepand cu anul 2008 si sunt intr-o continua dezvoltare si perfectionare. Cariera mea de fotograf a inceput cu un job intr-un laborator foto. Desi cochetasem cu fotografia si inainte acela a fost momentul decisiv in care am spus Da, asta imi place sa fac!  Am urmat o scoala in domeniu si ca orice fotograf la inceput de drum mi-am facut rate pentru primul aparat profesional. Am avut privilegiul și onoarea sa fotografiez sute de evenimente. Sute de de familii care m-au primit în case și inimi. In viziunea mea dedicatia, pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenta unei fotografii reuşite.  Prefer sa imi cunosc viitori miri inaintea evenimentului pentru ca, in ziua nuntii, sa fie cat mai degajati in prezenta mea.
    Termenul de fotograf de nunta a fost foarte mult timp asimilat omului cu un aparat foto in mana, care te pune sa stai in pozitia 32 in locul 21, de regula un parc … Nu ma incadrez in acest tipar. Prefer sa caut locatii cat mai deosebite pentru realizarea sedintelor foto.  Imi place sa lucrez cu oameni care inteleg ca au nevoie de amintiri, de emotii transpuse in imagini si nu de poze. Imi place sa lucrez cu oameni care inteleg ca sinceritatea si emotiile din timpul nuntii sunt esentiale pentru ca eu sa pot crea imaginile care si le doresc.
Imi doresc sa surprind evenimentul in toata naturaletea lui si de sa scot in evidenta frumusetea oamenilor.
Va invit sa accesati pagina de Portofoliu unde puteti vizualiza  o parte din imaginile mele preferate.
                     Cu drag,
                                 Mihai
 Fotograf nunta Pitesti. Fotograf de nunta Bucuresti. Sedinta foto Pitesti. Fotograf botez Pitesti. Fotografie botez Bucuresti. Fotografiere nunta Ramnicu Valcea. Fotograf nunta Craiova. Fotografie de nunta din Sibiu. Fotograf de nunta Brasov.  Fotografii de nunta Ploiesti. Fotograf de nunta Slatina.