Despre mine

 
          Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este BSK_6213-660x1024.jpg          Salut !
 
 
 
 Numele meu este Mihai si sunt fotograf.
 
Anul acesta am sarbatorit 11 ani de cariera si am realizat cat de multe lucruri inca mai am de invatat in acest domeniu. Cred ca acesta este unul dintre motivele pentru care imi place meseria de fotograf. Faptul ca sunt intr-o continua dezvoltare si perfectionare. Ca incerc constant sa ma auto-depasesc.
Celelalt motiv il reprezinta oamenii. Oameni simpli, oameni sofisticati, oameni introvertiti, oameni exuberanti… toti uniti de acelasi sentiment : Iubire.
Am avut privilegiul și onoarea sa fotografiez sute de evenimente. Sute de familii care m-au primit în case și inimi. In viziunea mea dedicatia, pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenta unei fotografii reuşite. Prefer sa imi cunosc viitorii miri inaintea evenimentului pentru ca, in ziua nuntii, sa fie cat mai degajati in prezenta mea.
Imi place sa lucrez cu oameni care inteleg ca au nevoie de amintiri, de emoti transpuse in imagini si nu de poze. Consider ca sinceritatea si emotiile din timpul nuntii sunt esentiale pentru ca eu sa pot crea imaginile care sa spuna povestea voastra.
Imi place sa cred ca fotografiez felul cum se simte un moment, nu neaparat felul cum arata. Si imi doresc ca peste ani fotografiile realizate de mine sa iti redea aceeasi emotie ca momentul in care ai spus cel mai convins DA.
Cu drag,
Mihai
Va invit sa accesati pagina de Portofoliu unde puteti vizualiza  o parte din imaginile mele preferate.
 
 
 
 
 
                     Cu drag,
                                 Mihai
 
 
 
 
 
 
 Fotograf nunta Pitesti. Fotograf profesionist de nunta. Fotograf de nunta Bucuresti. Sedinta foto Pitesti. Fotograf botez Pitesti. Fotografie botez Bucuresti. Fotografiere nunta Ramnicu Valcea. Fotograf nunta Craiova. Fotografie de nunta din Sibiu. Fotograf de nunta Brasov.  Fotografii de nunta Ploiesti. Fotograf de nunta Slatina.