Blog

Alina & Ciprian

25 mai – Bucuresti.

O zi aparent înnorată s-a dovedit a fi  plină de culoare, voie bună și zâmbete sincere.  Alina si Ciprian sunt un cuplu foarte dezinvolt și spontan si ma bucur tare mult ca m-au ales sa le fiu fotograf de nunta.  Oameni frumosi, atmosfera frumoasa si cel mai important doua persoane care se iubesc si depasesc orice situatie care le-ar strica buna dispozitie. Atunci cand lucrezi cu oamenii  relaxati si naturali fotografiile  au un impact mult mai puternic.

Ziua a inceput cu pregatirile miresei urmate de o sedinta foto foarte funny alaturi de domnisoarele de onoare si de cavaleri. Am apreciat faptul ca Alina si Ciprian au optat pentru o nunta relaxata, fara obiceiuri, reusind astfel sa se bucure de fiecare moment. 

Petrecerea a avut loc la  Toya Concept, o locatie foarte faina, detașata de rutină si de viața cotidiană. Distracția, dansul și calitatea muzicii au definit fericirea în acel moment.  Ritmurile de rock-pop ale trupei The Covers au reusit sa ne tina pe ringul de dans pana dimineata. 

Casa de piatra Dragilor ! Ma bucur ca am fost alaturi de voi in acest moment important. Cu siguranta fotografiile reușesc să transmită mai multe decât am reusit eu.

 

  • Fotograf nunta Bucuresti
    Fotograf nunta Bucuresti

Natasha & Miodrag – Fairytale wedding

 

O data cu inaintarea in varsta, basmele, povestile cu printi si printese pe care le ascultam cu drag  raman doar amintiri din farmecul copilariei. Dar pentru unii dintre noi aceste povesti sunt reale. Pentru ca exista oameni care reusesc sa isi transforme propria poveste de dragoste intr-un basm.

Trebuie sa recunosc ca, inca de la prima intalnire, am fost tare incantat de ideea unei nunti la palat. Desi Natasha mi-a spus ca va fi ceva restrans, in familie, rotitele mele deja se pusesera in functiune si incepusem sa ma gandesc la ce tip de cadre voi realiza. Nimic din ceea ce mi-am imaginat nu m-a pregatit pentru ziua nuntii lor. A fost o zi plina de emotii, de veselie, de muzica.. Natasha si Miodrag au ales pentru nunta lor o locatie luxurianta: Palatul Belvedere din Viena. Dupa o cununie civila foarte emotionanta, fotografii de grup si hore sarbesti , ne-am retras in frumoasa gradina a palatului pentru o sedinta foto.  Cei doi m-au uimit prin naturaletea si spontaneitatea lor,  precum si prin organizarea evenimentului in detaliu care,  in mod surprinzator, a fost realizata in mare parte de catre Miodrag. 

 Petrecerea a avut loc la restaurant Va Bene pe malul Dunarii, si a tinut pana in zori. Stiti nuntile acelea cu fanfare, cu petreceri in spirit balcanic in care se danseaza pe ritmuri ametitoare, in care se vede comuniunea intre oameni, distractia pura? Ei bine, exact asa a fost. Poate un pic mai mult, pentru ca mirii au stiut sa insufleteasca evenimentul.

Povestea  cel mai bine o spun fotografiile in  care am surprins cele mai importante momente de la nunta celor doi indragostiti. E basmul pe care ei l-au creat si pe care eu l-am detaliat in imagini, pentru ca amintirea celor petrecute sa dainuie in timp.

Eng:

As we get older the  stories about princes and princesses that we used to listen  as a child turn into sweet  memories of childhood. But for some of us, these stories are real. Because there are people who manage to turn their own love story into a fairy tale.

I must admit that I was very excited about the idea of ​​a wedding at the palace.Nothing I imagined prepared me for their wedding day. It was a day full of emotions, joy, music… Natasha and Miodrag chose for their wedding a unique location: the Belvedere Palace in Vienna. After a very emotional civil wedding, group photos and Serbian dances, we retired to the beautiful palace garden for a photo shoot. The two surprised me by their naturalness and spontaneity, as well as by organizing the event in detail, which, surprisingly, was largely carried out by Miodrag.  

The party took place at the restaurant Va Bene on the Danube, and held until dawn. Do you know those weddings with orchestrate, with parties in the Balkan spirit in which they dance on dreamy rhythms in pure fun? Well, that’s exactly how it was. Maybe a little more, because the bride and groom were the souls of the party dancing all night long. The story is best told by the photos in which I captured the most important moments from the wedding of the two lovers. It is the fairy tale that they created and I detailed in the pictures, so that The emotions of the day will last in time.

  • Fotograf nunta Viena

 

 

Albume nunta

Albumul de nunta

Albumul de nunta sau  photobookul  este in primul rand o poveste  formata din cele mai frumoase momentele ale  zilei. Desi traim intr-o era digitala le recomand tuturor clientilor mei sa opteze pentru varianta printata a fotografiilor. In viziunea mea albumul de nunta este o amintire de nepretuit, personala si foarte importanta. 
Toate  fotografiile din componenta albumului sunt atent alese astfel incat sa exprime toate emotiile si trairile din cea mai importanta zi din viata voastra de cuplu. Fotografiile alese pentru albumul de nunta primesc o corectie suplimentara.

Albumul de nunta este realizat utilizand notiuni de design grafic dar si cu multa dragoste.

 

Alina si Thomas

A fost o zi cu soare, voie buna si costume populare.

Primul contact cu Alina si Thomas a fost via email. Desi locuiesc in Franta si-au dorit ca cel mai frumos moment din viata lor sa aiba loc in Ramnicu Valcea, orasul natal al Alinei. M-am bucurat tare mult ca m-au ales sa le fiu fotograf de nunta. Inca de la inceput am apreciat atentia pe care au acordat-o fiecarui detaliu dar mai ales ideea unei nunti in straie populare romanesti. Ceremonia religioasa a avut loc la Manastirea Curtea de Arges si marea majoritate a invitatilor au purtat costumul nostru traditional. Petrecerea a avut loc la Taverna Coroana Sarbeasca si invitatii au incins ringul pana dimineata. Alina si Thomas va multumesc pentru ca m-ati ales sa fiu alaturi de voi in cea mai frumoasa zi din viata voastra!