Blog

Alexandra si Leonard

 

Alexandra si Leonard sunt acel cuplu pe care fiecare fotograf de nunta si-ar dori sa il fotografieze. Dezinvolti, naturali si foarte veseli.   Desi ziua nuntii este o zi  in care agitatia si emotiile pun stapanire pe toata lumea, mirii mei au reusit sa  isi zambeasca pe ascuns si sa bucure la maxim de evenimentul lor si  pastreze o atmosfera relaxanta.

Ziua a inceput cu o sedinta foto plina de veselie, alaturi de domnisoarele de onoare la  Hotel Boutique Lafayette. Am ras, am povestit, am ciocnit un pahar de sampanie si ne-am pregatit pentru momentul special.

Alexanda si Leonard au optat  pentru a-si declara juramintele intr-o locatie mai deosebita – I Do Weddings – un loc inconjurat de natura si decorat cu atentie atfel incat mirii sa se poata bucura pe deplin  de cea mai frumoasa zi din viata lor

Aceasta atmosfera de poveste a fost intregita de Compania 7 care ne-a tinut pe ringul de dans pana dimineata. Muzica lor a reusit sa ii ridice  pe toti cei prezenti la dans si sa ii faca sa se bucure intru totul de minunatul eveniment.

Un fotograf de nunta va cauta intotdeauna sa evidentieze perechea aflata in „lumina reflectoarelor”, insa de toate acestea s-au ocupat Alexandra si Leonard pentru ca n-au avut nevoie de nicio indicatie, naturaletea si fericirea lor sunt vizibile in fiecare fotografie, iar eu am fost mai mult decat incantat sa le surprind emotia reala venita din inimile lor ce bat una pentru cealalta!  

 

  • fotograf nunta Bucuresti
    fotograf nunta Bucuresti

 

Alina & Ciprian

25 mai – Bucuresti.

O zi aparent înnorată s-a dovedit a fi  plină de culoare, voie bună și zâmbete sincere.  Alina si Ciprian sunt un cuplu foarte dezinvolt și spontan si ma bucur tare mult ca m-au ales sa le fiu fotograf de nunta.  Oameni frumosi, atmosfera frumoasa si cel mai important doua persoane care se iubesc si depasesc orice situatie care le-ar strica buna dispozitie. Atunci cand lucrezi cu oamenii  relaxati si naturali fotografiile  au un impact mult mai puternic.

Ziua a inceput cu pregatirile miresei urmate de o sedinta foto foarte funny alaturi de domnisoarele de onoare si de cavaleri. Am apreciat faptul ca Alina si Ciprian au optat pentru o nunta relaxata, fara obiceiuri, reusind astfel sa se bucure de fiecare moment. 

Petrecerea a avut loc la  Toya Concept, o locatie foarte faina, detașata de rutină si de viața cotidiană. Distracția, dansul și calitatea muzicii au definit fericirea în acel moment.  Ritmurile de rock-pop ale trupei The Covers au reusit sa ne tina pe ringul de dans pana dimineata. 

Casa de piatra Dragilor ! Ma bucur ca am fost alaturi de voi in acest moment important. Cu siguranta fotografiile reușesc să transmită mai multe decât am reusit eu.

 

  • Fotograf nunta Bucuresti
    Fotograf nunta Bucuresti

Natasha & Miodrag – Fairytale wedding

 

O data cu inaintarea in varsta, basmele, povestile cu printi si printese pe care le ascultam cu drag  raman doar amintiri din farmecul copilariei. Dar pentru unii dintre noi aceste povesti sunt reale. Pentru ca exista oameni care reusesc sa isi transforme propria poveste de dragoste intr-un basm.

Trebuie sa recunosc ca, inca de la prima intalnire, am fost tare incantat de ideea unei nunti la palat. Desi Natasha mi-a spus ca va fi ceva restrans, in familie, rotitele mele deja se pusesera in functiune si incepusem sa ma gandesc la ce tip de cadre voi realiza. Nimic din ceea ce mi-am imaginat nu m-a pregatit pentru ziua nuntii lor. A fost o zi plina de emotii, de veselie, de muzica.. Natasha si Miodrag au ales pentru nunta lor o locatie luxurianta: Palatul Belvedere din Viena. Dupa o cununie civila foarte emotionanta, fotografii de grup si hore sarbesti , ne-am retras in frumoasa gradina a palatului pentru o sedinta foto.  Cei doi m-au uimit prin naturaletea si spontaneitatea lor,  precum si prin organizarea evenimentului in detaliu care,  in mod surprinzator, a fost realizata in mare parte de catre Miodrag. 

 Petrecerea a avut loc la restaurant Va Bene pe malul Dunarii, si a tinut pana in zori. Stiti nuntile acelea cu fanfare, cu petreceri in spirit balcanic in care se danseaza pe ritmuri ametitoare, in care se vede comuniunea intre oameni, distractia pura? Ei bine, exact asa a fost. Poate un pic mai mult, pentru ca mirii au stiut sa insufleteasca evenimentul.

Povestea  cel mai bine o spun fotografiile in  care am surprins cele mai importante momente de la nunta celor doi indragostiti. E basmul pe care ei l-au creat si pe care eu l-am detaliat in imagini, pentru ca amintirea celor petrecute sa dainuie in timp.

Eng:

As we get older the  stories about princes and princesses that we used to listen  as a child turn into sweet  memories of childhood. But for some of us, these stories are real. Because there are people who manage to turn their own love story into a fairy tale.

I must admit that I was very excited about the idea of ​​a wedding at the palace.Nothing I imagined prepared me for their wedding day. It was a day full of emotions, joy, music… Natasha and Miodrag chose for their wedding a unique location: the Belvedere Palace in Vienna. After a very emotional civil wedding, group photos and Serbian dances, we retired to the beautiful palace garden for a photo shoot. The two surprised me by their naturalness and spontaneity, as well as by organizing the event in detail, which, surprisingly, was largely carried out by Miodrag.  

The party took place at the restaurant Va Bene on the Danube, and held until dawn. Do you know those weddings with orchestrate, with parties in the Balkan spirit in which they dance on dreamy rhythms in pure fun? Well, that’s exactly how it was. Maybe a little more, because the bride and groom were the souls of the party dancing all night long. The story is best told by the photos in which I captured the most important moments from the wedding of the two lovers. It is the fairy tale that they created and I detailed in the pictures, so that The emotions of the day will last in time.

  • Fotograf nunta Viena

 

 

Albume nunta

Albumul de nunta

Albumul de nunta sau  photobookul  este in primul rand o poveste  formata din cele mai frumoase momentele ale  zilei. Desi traim intr-o era digitala le recomand tuturor clientilor mei sa opteze pentru varianta printata a fotografiilor. In viziunea mea albumul de nunta este o amintire de nepretuit, personala si foarte importanta. 
Toate  fotografiile din componenta albumului sunt atent alese astfel incat sa exprime toate emotiile si trairile din cea mai importanta zi din viata voastra de cuplu. Fotografiile alese pentru albumul de nunta primesc o corectie suplimentara.

Albumul de nunta este realizat utilizand notiuni de design grafic dar si cu multa dragoste.