Blog

Claudia si Bogdan

Intr-o zi autentica de toamna, inconjurati de familie si prieteni dragi, Claudia si Bogdan au spus un sincer si raspicat DA. Evident ca un asemenea eveniment nu putea sa treaca fara realizarea unei sedinte foto asa ca ne-am indreptat catre Parcul Tineretului care ne-a gazduit si ne-a oferit niste peisaje minunate. Claudia si Bogdan sunt foarte naturali si asta a facut ca sedinta foto sa decurga exact asa cum imi doresc  – totul a venit de la sine,fara prea multe interventii din partea mea. 

 

Albume nunta

Albumul de nunta

Albumul de nunta sau  photobookul  este in primul rand o poveste  formata din cele mai frumoase momentele ale  zilei. Desi traim intr-o era digitala le recomand tuturor clientilor mei sa opteze pentru varianta printata a fotografiilor. In viziunea mea albumul de nunta este o amintire de nepretuit, personala si foarte importanta. 
Toate  fotografiile din componenta albumului sunt atent alese astfel incat sa exprime toate emotiile si trairile din cea mai importanta zi din viata voastra de cuplu. Fotografiile alese pentru albumul de nunta primesc o corectie suplimentara.

Albumul de nunta este realizat utilizand notiuni de design grafic dar si cu multa dragoste.

 

Alina si Thomas

A fost o zi cu soare, voie buna si costume populare.

Primul contact cu Alina si Thomas a fost via email. Desi locuiesc in Franta si-au dorit ca cel mai frumos moment din viata lor sa aiba loc in Ramnicu Valcea, orasul natal al Alinei. M-am bucurat tare mult ca m-au ales sa le fiu fotograf de nunta. Inca de la inceput am apreciat atentia pe care au acordat-o fiecarui detaliu dar mai ales ideea unei nunti in straie populare romanesti. Ceremonia religioasa a avut loc la Manastirea Curtea de Arges si marea majoritate a invitatilor au purtat costumul nostru traditional. Petrecerea a avut loc la Taverna Coroana Sarbeasca si invitatii au incins ringul pana dimineata. Alina si Thomas va multumesc pentru ca m-ati ales sa fiu alaturi de voi in cea mai frumoasa zi din viata voastra! 

Botez Patrick Ionut

 Imi plac foarte mult botezurile  pentru ca am ocazia sa ma reintalnesc cu o multime de oameni pe care i-am cunoscut la alte evenimente si astfel ma simt de al casei. Intotdeauna la botezuri predomina o atmosfera intima creata de oamenii apropiati familiei. Pe Andreea si pe Marius i-am cunoscut in 2015 cand au avut ocazia sa le fotografiez nunta. Am luat parte la botezul micutului Patrick cu mare drag pentru a spune povestea familiei lor prin intermediul aparatului de fotografiat.